Weststraat 94 17 - 8434 Lombardsijde

€ 199.000

Weststraat 94 17 - 8434 Lombardsijde
  • Date added: 2022-03-20
  • Post Updated: 2022-05-21 08:06:16

Description

In het domein “Het witte dorp” kunt u deze charmante op te frissen vakantiewoning vinden. Deze woning is uitermate geschikt voor wie op zoek is naar een rustig plekje om te kunnen ontspannen. Het perceel bedraagt maar liefst 324 m² en bestaat uit: -ruime tuin, – 2 slaapkamers, -keuken,-veranda, -badkamer. Mogelijkheid tot aankoop van een garagebox. Hebt u interesse in deze vakantiewoning, aarzel dan niet mij te contacteren. Troeven *Lichtrijk *Ruime veranda *Rustig *Zonnig 1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied 2) Beschermd erfgoed: neen 3) Geïnventariseerd erfgoed: Niet van toepassing 4) Afgebakende oeverzone: niet van toepassing 5) Keuringsattest elektriciteit: ja (conform of niet conform) of neen
Buurtinformatie
Nabijgelegen steden
Gent is 52 minuten rijden met de auto. In 32 minuten kun je Brugge bereiken. Oostende is slechts 18 minuten met de auto. Je hebt ongeveer 42 minuten nodig om Roeselare te bereiken met de auto.

Boodschappen doen
Je hebt de keuze tussen verschillende nabijgelegen supermarkten: Okay Lombardsijde (5 minuten lopen of 1 minuut rijden), Carrefour Market Nieuwpoort (24 minuten lopen of 3 minuten rijden), Smatch Nieuwpoort (27 minuten lopen of 3 minuten rijden).

Transporten
Ostend-Bruges International Airport is 13 minuten ver met de auto of bereikbaar met het openbaar vervoer in 34 minuten.Rijd je in een elektrisch voertuig of overweeg je dat? Het dichtstbijzijnde laadstation (“Eva Nieuwpoort”) is slechts 6 minuten verwijderd met de auto.Het kost je maar 6 minuten om bij de snelweg A18 / E40 (Brugge – Veurne – (Duinkerke, Frankrijk)) te komen.

Openbaar vervoer
Er zijn verschillende tramlijnen in de buurt van deze eigendom: De Lijn – 0 – Kusttram Knokke-Oostende-De Panne met een station gelegen op 14 minuten loopafstand, De Lijn – 0 – Kusttram De Panne-Oostende-Knokke met een halte op 15 minuten loopafstand.Je hebt toegang tot de bus De Lijn – 68 – Oostende-Nieuwpoort-Koksijde Kazerne-Veurne, De Lijn – 69 – Oostende – Veurne Station – Veurne Ziekenhuis met een station gelegen op 6 minuten loopafstand, De Lijn – 41 – Diksmuide – Nieuwpoort met een halte op minder dan 18 minuten lopen.

Onderwijs
Als je op zoek bent naar een middelbare school, “Go! Atheneum Nieuwpoort” is 3 minuten afstand met de auto.Piep Ahoy is het dichtstbijzijnde kinderdagverblijf: slechts 3 minuten afstand met de fiets.Je kunt dichtbij een kleuterschool en basisschool vinden: “Vrije Basisschool”, 1 minuut afstand met de auto.

View on map / Neighborhood

Dit stijl eigendom bevindt zich in Weststraat 94 17 - 8434 Lombardsijde , is momenteel op KreaLink's IMMO site. Deze eigendom is geschat op € 199.000. Het heeft slaapkamers, badkamers, en is  . Deze eigendom werd gebouwd in .