Rue de gretu 20, 6830 Bouillon

€ 495.000

Rue de gretu 20, 6830 Bouillon
  • Date added: 2022-06-01
  • Post Updated: 2022-06-01 07:44:37

Description

Bent u op zoek naar een degelijke investering, dan bent u met deze recente duurzame, hoog in de bossen boven Bouillon gelegen, villa aan het juiste adres. De villa van 2011 heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten en is volledig gemeubileerd, met o.a. Leolux Design meubilair. De villa leent zich dan ook uitstekend voor de verhuur als vakantiewoning 8 pers. en werd gedurende het afgelopen jaar 200 dagen als zodanig verhuurd. Bij de bouw, waarbij de onderste 2 niveaus uit de rotsen zijn gehouwen, is veel aandacht besteed aan het energieniveau en de duurzaamheid van de woning. Zo is het volledig geisoleerd Systeem Danilith, geventileerd Renson C, voorzien van waterrecuperatie tank van 10.000 liter en PVC chassis met HR glas. De verwarming is op gas HRketel Viessmann.
De begane grond bestaat uit een inkom met vestiaire en toilet, 3 ruime slaapkamers, een dressing annex babykamer en een badkamer met bad, douche en dubbele wasbak. Op niveau 1 vinden we een in het licht badende open living met houtkachel, een volledig ingerichte keuken met directe toegang naar een groot balkonterras van 18m2, waar men dubbel kan genieten van het weidse uitzicht en een maaltijd. Verder nog een voorraadkamer, een hal, een toilet en een technische ruimte. Op niveau 2 vinden we ons op het niveau van de tuin met de grootste slaapkamer, inclusief badkamer, wasplaats, ruime hal naar de tuin en toilet.
In de tuin kan men genieten van een aantal open en ook overdekte terrassen. Aan het eind van de tuin en het eigen bos vindt men een pad, waarop men in 10 minuten lopen in het centrum van Bouillon zit.
In en rondom het historische Bouillon, pal op de Franse grens, kan men volop genieten van vele outdooractiviteiten, zoals o.a. abseilen, paardrijden, mountainbiken, kajakken, karting en survival.
Deze villa is zeer rustig gelegen en is een investering, waar u nog lang van kan genieten.

Contact: 31 6 56051530 / m…sxs4all.nl
Bekijk hier de video: https://www.youtube.com/watchv=iitqyeucvdo

View on map / Neighborhood

Dit stijl eigendom bevindt zich in Rue de gretu 20, 6830 Bouillon , is momenteel op KreaLink's IMMO site. Deze eigendom is geschat op € 495.000. Het heeft slaapkamers, badkamers, en is  . Deze eigendom werd gebouwd in .