Keiweg 16, 9230 Wetteren

€ 439.000

Keiweg 16, 9230 Wetteren
  • Date added: 2022-05-29
  • Post Updated: 2022-05-29 16:24:01

Description

Deze nieuwbouwwoning is gebouwd in 2017 en wordt verkocht onder registratierechten.

Ze is uitstekend gelegen in een rustig straatje in een groene omgeving doch nabij de aansluiting met de verbindingswegen en nabij scholen, winkels en openbaar vervoer.
Indeling:
GV: ruime woonkamer met open keuken, bergruimte.
1eV: 2 ruime slaapkamers, apart toilet, badkamer met dubbele wastafel, moderne inloopdouche en bad, via de hal is er ook toegang tot de inpandige garage.
2eV: 2 zeer ruime slaapkamers waarvan 1 met aansluitende badkamer met douche, toilet en wastafel, berghok/technische ruimte.
Verder is er nog een ruime inpandige garage met sectionaalpoort, twee parkeerplaatsen vooraan en een gezellig tuintje met zonneterras.
De woning is uiterst energiezuinig en voorzien van een luchtventilatiesysteem C.

Bovendien beschikt deze woning over een aantal “nice to haves” zoals het gezellige terras met zonneluifel mooi lichtarmatuur. Een laadpaal voor jouw toekomstige elektrische wagen en 2 aircos in de bovenste slaapkamers.

Deze woning is ideaal voor gezinnen, de locatie is uiterst veilig voor kinderen. Bovendien kan je eindeloos genieten van de rustige omgeving. In de nabije omgeving zijn er nl. 3 bossen te vinden. Op slechts 100m van de woning kan je rustig wandelen tussen de landbouwvelden.

Deze verkoop is rechtstreeks uit de hand van de eigenaar. GEEN IMMO a.u.b.

Contact voor een afspraak:
j…idecima.be
324… Toon nummer

View on map / Neighborhood

Dit stijl eigendom bevindt zich in Keiweg 16, 9230 Wetteren , is momenteel op KreaLink's IMMO site. Deze eigendom is geschat op € 439.000. Het heeft slaapkamers, badkamers, en is  . Deze eigendom werd gebouwd in .