Jozef mertensstraat 16, 1700 Dilbeek

€ 589.000

Jozef mertensstraat 16, 1700 Dilbeek
  • Date added: 2022-05-30
  • Post Updated: 2022-05-30 18:07:52

Description

Op een absolute toplocatie in een residentiële buurt met het centrum op wandelafstand kan u deze nieuwbouwwoning terugvinden met architecturale meerwaarde. De vormgeving is strak, modern en ongecompliceerd. Gelegen op een perceel van 460 vierkante meter en geniet een prachtig zicht op groen tot aan het Kasteel van Groot-Bijgaarden. De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van meer dan 240 vierkante meter en is verdeeld over drie niveaus. Het gelijkvloers omvat een ruime inkomhal met toilet, open leefruimte met salon en ingerichte keuken met aanpalend praktische bergruimte. De grote glaspartijen aan de achterkant van de woning geven enorm veel natuurlijk licht en de hoge plafonds creëren een extra ruimtegevoel. Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardig ruime slaapkamers en een luxueuze badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. De vaste trap naar de 2e verdieping biedt plaats voor een 4e slaapkamer waarbij, indien gewenst een 2e badkamer kan worden voorzien. Het zicht van op deze verdieping op de omgeving is adembenemend.
De ruime parking voor de woning met inpandige fietsenberging maken dit plaatje compleet. Deze woning is in volle afwerking waarbij details extra aandacht krijgen. Bij een bezoek ter plaatse kunnen wij een antwoord bieden op al uw vragen. Verkoop onder Btw regime. Contacteer ons op klik hier

View on map / Neighborhood

Dit stijl eigendom bevindt zich in Jozef mertensstraat 16, 1700 Dilbeek , is momenteel op KreaLink's IMMO site. Deze eigendom is geschat op € 589.000. Het heeft slaapkamers, badkamers, en is  . Deze eigendom werd gebouwd in .