Gesitueerd in de magnifieke Zuid-Italiaanse Puglia

€ 1.400.000

Gesitueerd in de magnifieke Zuid-Italiaanse Puglia
 • Date added: 2022-06-08
 • Post Updated: 2022-06-08 17:31:38
 • Bedrooms: 6
 • Bathrooms: 5
 • Area: 205 m²
 • Lot size: 11.000 m²
 • Year built: 2011
 • Listing ID: 3883

Description

Villa A. Perfect geschikt als eigen vakantiewoning in combinatie met de lucratieve verhuur van het 2de gebouw als gastenverblijf met alle privacy voor beide units. De woonvolumes zijn doorheen het volledige complex consistent geconcipieerd vanuit een luxueus minimalistische vormgeving met overal licht en fantastisch zicht op een overweldigend mooi décor van uitgestrekte landschappen, knoestige olijfbomen en een fonkelende kustlijn.
Beide gebouwen beschikken over alle nodige faciliteiten waarbij de guest house met 3 slpks en 2 bdks stijlvol en comfortabel onderdak biedt aan 6 gasten met als extra touch een groot half overdekt volledig west gericht prive terras met buitenkeuken.
Het hoofdgebouw is consistent in dezelfde sober belijnde en zuivere vormgeving opgetrokken met een dynamische architectuur die volledig in functie staat van een optimale woonbeleving en de extensie binnen/buiten ondermeer door landschapsramen, terrassen rondom en glazen schuifelementen. 2 slpks en 2 bdks hier, een picco bello keuken annex een groot terras met zithoek en een buitenkeuken.
Let op de prachtige centrale boom waarrond het concept is geconcipieerd. Alle materialen, toestellen en toebehoren zijn zonder uitzondering kwaliteit. Een zwembad van 12m op 3m met zeezicht en terrassen met zonnebedden, is ingeplant te midden van de olijfbomen en respectvol geïntegreerd in de natuur. De rooftop maakt de lounge ervaring compleet. De ruimtes en voorzieningen zijn er om als familie te genieten maar ook een feestje aan het zwembad of chillen met de vrienden onder de sterrenhemel zullen momenten zijn om nooit te vergeten.
Op het domein eveneens een tot extra logement omgebouwde trullo: een letterlijk ‘cool middeleeuws bouwwerk met de typische conische vorm bestaande uit massieve opeengestapelde stenen en vooral te spotten in de landschappen tussen de ZuidItaliaanse steden Bari, Brindisi en Taranto.
Niet alleen is de architectuur van deze 2ledige villa high style , rustgevend uitgebalanceerd in een sobere luxe volledig in tune met de omgeving. Alle comfort en faciliteiten zijn voorhanden inclusief zonnepanelen.
De locatie overtreft bovendien alles: een ruw en eerlijk ruraal gebied ver weg van het massatoerisme met rotsachtige landschappen nooit veraf van de magnifieke stranden en baaien van de Adriatische zee. Tal van mogelijkheden voor sport en ontspanning te land en ter zee. Een culinaire hot spot bovendien met streekgerechten en lokale producten geroemd door de beste chefs ter wereld. De vele mooie dorpjes en stadjes in de buurt met plaatselijke marktjes, winkels en restos kunnen wij alleen maar aanraden: Carovigno, Ostuni, Polignano a mare..ea. Voor cultuur zijn er dan weer de grotere steden genre Lecce, Brindisi en Bari.
Bovendien is het concept van deze in 2 entiteiten opgetrokken bewoning zeer interessant: plaats en voorzieningen zijn voorhanden voor tal van creatieve invullingen privé /lucratieve verhuur. Het paradijs bestaat en je treedt er binnen na 2u vliegen van BXL/Charleroi of Eindhoven naar Brindisi met aansluitend 15min rijden.

 • overal: Huis
 • beds: 6
 • baths: 5

View on map / Neighborhood

Bijkomende Info

Dit Huis stijl eigendom bevindt zich in Gesitueerd in de magnifieke Zuid-Italiaanse Puglia , is momenteel op KreaLink's IMMO site. Deze eigendom is geschat op € 1.400.000. Het heeft 6 slaapkamers, 5 badkamers, en is  205 m². Deze eigendom werd gebouwd in 2011 .