Deze charmante koppelvilla situeert zich in rustige, kindvriendelijke woonwijk nabij hartje Roeselare.

De woning heeft wat renovatie nodig om er terug een parel van te maken.Door zijn ligging en veel ruimte in de woning is deze woning meer dan een bezoek waard!

1000 m² 3 beds 1 bath

EXCLUSIEVE FAMILIEWONING MET 3-4 RUIME SLAAPKAMERS EN TUIN. Perceel 7a90ca. Zeer veel bewoonbare ruimte 333m2 (!).Stevige constructie gebouwd in 1978 en ontworpen door de bekende plaatselijke architect Borremans R.

333 m² 4 beds 1 bath

INSTAPKLARE WONING 3 SLP MET GARAGE EN TUIN In het landelijke Atembeke treft men deze prachtige instapklare woning terug, dicht bij het bos en wandelwegen alsook openbaar vervoer. De woning omvat: GELIJKVLOERS: Inkom met voorplaats, ruime lichtrijke living, ingerichte keuken met eetplaats met zicht op de tuin. Washok, ruime berging dewelke kan omgebouwd worden naar …

156 m² 3 beds 1 bath

Mooi gemeubeld appartement op de 8ste verdieping aan de achterzijde van de residentie Westend Palace A4, met toegang vanaf de zeedijk.

150 m² 4 beds 1 bath

Deze woning heeft een solide betonstructuur, conforme elektriciteit, dubbele beglazing gelijkvloers, PVC rolluiken, centrale verwarming op aardgas, vernieuwde daken (°2016) en een eerste pakket aan isolatie. De keuken is nieuw en de rest van de woning kreeg reeds een opfrisbeurt.

190 m² 3 beds 1 bath

Powered by Estatik